İda Natura Kaz Dağları Butik Otel farkıyla siz de mükemmel bir tatil fırsatına sahip olabilirsiniz. Eşinize ya da sevgilinize güzel bir sürpriz ya da balayınızı Kazdağları ve deniz manzaralı muhteşem bir otelde yapmak ister misiniz? Otelimize gelmeden önce tüm isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Size güzel bir tatil sunacağımızdan şüpheniz olmasın.





Kazdağları; Oksijen, Doğa ve Huzur... Eğer ki, doğayı ve doğal yaşamı seviyorsanız; Kazdağları tatil yapmak isteyeceğiniz mükemmel bir bölge, belki de bir cennet... İda Natura Kazdağları Butik Otel olarak, değerli misafirlerimize özel bir tatil deneyimi yaşatabilmek için sürekli olarak çalışıyoruz. Detaylar için bize ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.









İda Natura Kaz Dağları Butik Otelleri




Kazdağları’nın eteklerinde “oksijen ile tuz odası” konseptini oluşturduk. Avrupa Tuz Odası standartlarında 25m²’lik rafine edilmemiş A kristal tuzlarla kaplanan tuz terapi odası hazırlanmıştır. Yurt dışında ve ülkemizde astım, bronşit, KOAH, egzama, sedef, kronik kulak burun boğaz hastalıkları, uykusuzluk ve stres gibi sorunların tedavisine yardımcı olmaktadır.





Kaz Dağları Butik Otel Kazdağları'nın eteklerinde, Kızılkeçili Köyü’nde, meyve ağaçları ile çevrili kocaman bir bahçe içinde İda Natura Life Style Hotel. En büyük avantajı hafta sonu tatili için bile kolaylıkla ulaşıyor olmanız. Edremit Kocaseyit Havalimanı’na 8, otogara 2 kilometre mesafede.





Kazdağları Butik Oteller arasında Balnet Kazdağları otelleri içerisinde 24 tesisten 2.tesis olarak sıralanmaktayız.Natura Otelin 12 odası var ve her biri farklı döşenmiş. ‘’Afrodit, Hera, Athena ve Zeus gibi isimlerin verildiği 12 oda – 12 Tanrı’yı simgeliyor. Burada esas olay tuz terapisinin yapıldığı 25 metrekare bir oda olan ‘’Tuz Odası’’. İçerisinde 84 mineral var. Sedef, nefes darlığı ve üst solunum yolu gibi rahatsızlıklara iyi geldiği söyleniyor.





Kazdağları konaklama otelinde Kızlkeçili / Akçay serpme köy kahvaltısı olarak sunulmaktadır. Sunulan her şey doğal. Domates, biber, meyveler bahçeden. Akşam yemeği için önceden haber verirseniz taşta balık, tavuk ve et hazırlıyorlar. Ama biz en çok akşamüstü saatlerinde hazırladıkları gözlemeyi sevdik.





Akçay Otelleri - Akçay Konaklama





Akçay otelleri genellikle deniz kenarında bilinmektedir. Ancak, birçok misafirimiz aslında dağ içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir tatil arıyorlar. Eğer siz de bu görüşteyseniz, Akçay otellerine nazaran otelimiz sağlık turizm ile öne çıkmaktadır.





Kazdağları Butik Otel Dükkan da Yediğiniz, içtiğiniz, bundan eve de götürebilsem ne güzel olur dediğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir de dükkan var otelin içinde. Zeytinyağı, salça ve reçel çeşitleri hayır diyemeyeceğiniz lezzette.





Kazdağları İda Natura Butik Otel Konaklama





Kendini özel hissedip Kazdağları'na ya da Akçay'a neden giderim diyenler... İda Natura Life Style Otel'de mitolojik felsefeyi yaşamak, endemik bitki türlerini tanımak için yörenin özelliklerine göre 12 farklı konsepte oda hazırlanmıştır (2 balayı, 4 ahşap, 4 çam kütüğü, 4 naturel ahşap bungalov otel odası). Sessizliği, yalnızlığı, dinginliği ve yeşilin her tonunu seyredip doğal ve ekolojik olarak kendinizi dinleyebilirsiniz. Odalar çağdaş, hijyenik ve teknolojik olarak abartısız, sade ama basit olmayan bir tarzda dizayn edilmiştir (TV, sıcak su, fön makinesi, klima, mini buzdolabı). Ayrıca odalarımızda havayı temizleyen, gece rahat uyumanızı ve zinde uyanmanızı sağlayan astım, bronşit, nefes darlığı gibi hastalıkların doğal tedavi yöntemlerinde tercih edilen tuz lambaları bulunmaktadır.