Çanakkale günden güne değişiyor ve yakın gelecekte Marmara Bölgesi’nin parlayan şehri olma yolunda büyük projelere ve stratejik çalışmalara ev sahipliği yapıyor.


Çanakkale Boğazı’nda temelleri atılan ve yakın gelecekte Avrupa ve Asya’nın transit geçiş noktalarından biri olacak olan dünyanın en uzun asma köprüsü “ Çanakkale 1915 Köprüsü” bölgedeki sanayi, ekonomik ve kültürel hareketliliğin artmasına büyük katkı sağlıyor.



Bölgede yapılması planlanan projesi onaylanmış, Lapseki Havalimanı ve Lapseki Yat Limanı ile de turizmin canlanması bekleniyor. Çardak Konakları bu stratejik, ekonomik ve kültürel zenginliğin hemen yanı başında, İstanbul’a olan yakınlığı ile de yatırımcısına büyük katkı sağlayan bir proje olarak öne çıkıyor. Hızlı feribota, sağlık ocağına, markete, otoyola, şehir merkezine dakikalar içinde ulaşabileceğiniz, İstanbul’a günü birlik gidiş dönüş mesafesinde imar edilen Çardak Konakları kültürel, çevre ve doğa bütünlüğüyle yatırım olarak birçok fırsatı beraberinde sunuyor.


Deprem ve yangın yönetmeliğine uygun olarak projelendirilen Çardak Konakları; 24 saat kameralı sistem ve güvenlik görevlileri, giriş çıkış turnikeleri, kapalı otoparkı ile güvenliğinizden ve konforunuzdan ödün vermeden kaliteli bir yaşam sunuyor. EYKA İnşaat’ın yapımını üstlendiği Çardak Konakları sosyal alanları peyzaj ve inşaat kalitesiyle birçok ayrıcalığı ve lüksü yatırımcısına sunmanın ayrıcalığını yaşıyor.


Enerji performans yönetmeliğine uygun ısı yalıtımından zemin malzemesine, kapalı otoparktan açık havuzuna ve site içi dinlenme alanlarına kadar farkını yaşayarak ve görerek hissedebileceğiniz Çardak Konakları’nda beklentilerinizi fazlasıyla karşılayan bir yaşam vadediyoruz.


Çardak Konaklarında Tüm Beklentilerinizi Karşılıyoruz;


- Çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş parkuruna sahip peyzaj alanları, Çardak Konakları’nı daha keyifli bir yaşam alanına dönüştürüyor.


- Çardak Konakları proje alanının yaklaşık %60’ını peyzaj alanları oluşturuyor.


- İhtiyacınız olan her şey elinizin altında... Sadece mimarisiyle değil sunduğu ayrıcalıklarla Çardak Konakları yaşam alanınızdaki taleplerinizi eksiksiz karşılıyor…


- Çardak Konakları 24 saat, güvenlik görevlileri ve kamera sistemleriyle sizlere ve çocuklarınıza güvenli yaşam alanı olmaya hazır…


- İlçemizde %55’i ormanlarla kaplı ve Milli Park ilan edilen Kaz Dağları’nın eteğinde oksijene doymuş ve dinlenmiş olarak uyanacaksınız…


- Gün içerisinde ilçe merkezindeki ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz Çardak Konakları, Sağlık Ocağı’na 600 metre Belediye’ye 700 metre mesafede.


- Site içerisindeki havuzda serinlemek veya 450 metre yakınınızdaki kumsalda güneşlenmek isteyebilirsiniz, hepsi elinizin altında…


- Çocuk oyun alanları, kamelyalar, yürüyüş alanları, oturma ve dinlenme alanlarıyla siz hiç yorulmayacaksınız, Çardak Konakları’nda ihtiyacınız olan her şey düşünüldü…


- Türkiye genelinde rastlanan göçmen kuş çeşitlerinin yaklaşık %50’sinin göç yolları üzerinde bulunan Lapseki ilçesi kuş cıvıltıları eşliğinde bir hayat geçirmenizi sağlayacak…


- Güzelyalı ve Lapseki ilçelerinde rüzgar sörfü yapılabilir. Eğitim veren sörf okullarından yardım alabilirsiniz.


- Sosyal alanları ile site dışarısına çıkmadan birçok ayrıcalığı ve lüksü bir arada yaşayabilirsiniz.


- Çardak Konakları’nda her dairenin en az bir kapalı otoparkı var. Üstelik Çardak Konakları sakinleri kapalı otoparklarından hiç dışarı çıkmadan evlerine direkt ulaşabiliyorlar. Böylece kat malikleri dışındaki kötü hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla evlerine ulaşabiliyorlar.


- Çardak Konakları ulaşım ve lokasyon olarak sizlere birçok etkinlik ve eğlence alternatifini beraberinde getiriyor…


- Şehrin en hızlı yükselen bölgesinde kaliteli, beklentilerinizi tüm detaylarıyla karşılayan ve hatta fazlasını sunan bir yaşam alanı.


- Çardak Kum Adası, Hafta sonu İstanbul’dan çıktıktan 2,5 saat sonra huzurun sükûnetin ve dingin bir denizin tam ortasında sevdiklerinizlesiniz…


- Gelibolu-Çardak arasında günün her vaktinde feribot ile ulaşım imkanı…


- Marmara bölgesinin en hızlı gelişen illerinden Çanakkale ili ve şehrin tüm arterlerine yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla Lapseki ilçesi bölgenin yeni iş ve yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.


- Çardak Konakları’ndaki balkonunuzda çayınızı yudumlarken günbatımının ve denizin seyrine doyamayacaksınız…


- Çardak Konakları’nın bulunduğu Çardak ilçemizde her yıl Geleneksel Yağlı Güreş Müsabakaları düzenlenmekte ve çevre il ve ilçelerden ziyaretçiler bu kültürel etkinliği takip etmek için ilçemize gelmektedir.


İlçede düzenlenen diğer festivaller ve etkinlikler ise;


Kiraz Festivali


Şeftali Kültür ve Sanat Festivali


Geleneksel Emtia Panayırı


Dostluk ve Spor Şenlikleri


[contact-form-7 id="37285" title="Projeler"]





https://www.youtube.com/watch?v=09Ipz7lX37w
Çardak Konakları Lapseki Çanakkale