Nevbahar Üsküdar projesi bugün İstanbul Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus Hotel’de düzenlenen lansman ile görücüye çıkıtı.


Nevbahar Üsküdar lansmanı Kalyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu’nun katıldığı basın toplantısı ile bugün gerçekleşti.


Üsküdar Bölgesi Geleneklerini koruyan, mütevazı, sakin, hoşgörülü ve güzel insanların barınağı Üsküdar. 200 yıl önce dile gelmiş bu sözün, bugün hala geçerliliğini koruması bir tesadüf değil. Köklerine bağlılık ve maneviyat, Üsküdar'ın hamurunda var.


Nevbahar’ın mimari ve konsept ilham kaynağı, Üsküdar’ın kendisi. Muhteşem lokasyonu, çok özel yaşam seçenekleri, özel peyzaj alanları, zengin sosyal imkanları ve eşsiz yatırım değeriyle Nevbahar,
Üsküdar’da tek, Üsküdar gibi tek!







Nevbahar Üsküdar lansmanı yapıldı


İstanbul’un Anadolu yakasındaki ilçesi Üsküdar’da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı bugün (30 Eylül, Pazartesi) saat 10:00’da Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta yapıldı.






https://www.youtube.com/watch?v=QKbqw8ZAtco&feature=youtu.be


Nevbahar’ın hemen altında, proje ile iç içe konumlanan Nevçarşı, Üsküdar çarşılarının geleneğini modern imkanlarla bir araya getiriyor.


Nevçarşı’da gündelik ihtiyaçlarınıza cevap verecek 138 mağaza, açık ve kapalı alanlardaki bistro, kafe ve restoranlar, son teknoloji ses ve görüntü sistemlerine sahip sinema salonları, birbirinden eğlenceli festival, konser, söyleşi ve özel gösterimlerle renklenecek muhteşem bir etkinlik alanı size bir asansör kadar yakın olacak.







Adres: Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 Üsküdar İstanbul
Tel: 0 216 404 1974