Türkiye’de gayrimenkul sektörü son yılların 1 numaralı yatırımlarını yapmıştır. Orta Doğu ve özellikle de Suudi Arabistan bir hayli nitelikli ve verimli bir pazardır. Halen bazı Türk firmalarının projeleri Suudi Arabistan’da karşılık bulmaktadır.


Gerek konut satın alma, teknolojik yatırımları gerekse de ithalat kalitesi kapasitesiyle Suudi Arabistan çok önemli bir pazardır.
Suudi Arabistan’daki önemli projelerin iş ortağı olmak ve buradaki proje direktörleri ile ilgili yüklenici firmalarla B&B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmek amacıyla 30-31 Ekim 2018 tarihleri arasında Riyad’da 3 ayrı sektörde 100 Suudi firma ile bire bir görüşmeler gerçekleştirilecektir.















































15 adet gayrimenkul firmasının da götürüleceği bu ikili iş görüşmeleri aynı zamanda "Bilgi Teknolojileri ve Mobilya Dekorasyon" sektörlerinden 60 Türk firmasının katılacağı, içinde çok önemli marka firmaların bulunduğu bir organizasyonun gayrimenkul tarafı olarak aynı alanda ve farklı salonda gerçekleştirilecektir.



B&B (ikili bire bir) iş görüşmeleri toplantısı aşağıdaki program dahilinde gerçekleşecektir.

Suudi Arabistan'da en önemli ve yıllarca bu tür organizasyonlarda deneyimli bir firma ile işbirliği içinde gerçekleştirilen organizasyon için ön talepler alınmaya başlanmıştır.
Görüşmelerin sağlıklı ve verimli olması adına sayı sınırlı tutulmuştur. Bu toplantıya Suudi Arabistan tarafından gayrimenkul konusundaki tüm bileşenleri katılacaktır.

















• Türk firmaları için Suudi Arabistan’ın merkezi Riyad’da sadece Türkiye’nin İhracatına yönelik ve hedef kitleyle yüz yüze gelecek bir etkinlik olması.
• Türkiye ile Suudi Arabistan arasında dış ticaret hacminin yükselmesi için Türkiye’nin sınırsız lüks ürünü olması
• Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı ve kişi başına düşen milli gelirin çok yüksek olması nedeniyle tüm dünyada üretilen lüks ürünler Suudi Arabistan'a satılmak istenmektedir
• Suudi Arabistan’daki yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için mutlaka orada özel toplantılarla kendimizi anlatmalıyız. Suudi Arabistan’da marka bilinirliliğinizi artırma imkanı
• Suudi Arabistan’a ihracat ve yatırım alma imkanları
• Pazar payını arttırma imkanı
• Mevcut müşteri ve bayi ağını güçlendirme imkanı
• Suudi Arabistan’la durağan olan iş ilişkileri çerçevesinde doğan yeni ve farklı iş imkanları
• Müşteri adayı veya yatırımcı ile yalnız kalma ve yüz yüze gelme imkanı.
















Etkinliğin Suudi Arabistan’daki partneri, hizmet aldığımız firma çok büyük ilişkilere sahip bir kuruluştur. 
Sizleri sabah 9'da başlayacak etkinlikte her sektör için ayrılmış salonlarda kendi sektörünüzden alıcılarla 20 dakikalık süre içerisinde görüşüp kendinizi ifade etme imkanı bulacaksınız. Sizlere tahsis edilecek masaların kenarına tanıtım materyalleri koyabilirsiniz. En ideal ve kolay olanı roll-up tavsiye edilmektedir.
15 Ekim’de etkinliğe gelecek kitlenizle ilgili liste tarafınıza verilip yazışmalara başlayabileceksiniz.
















20 yıldır Türk firmalarının yurtdışı pazarlara açılmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Suudi Arabistan’da bizlere bu hizmeti veren firma Kraliyet Ailesi ve Suudi Arbistan’ın en büyük firmalarına hizmet eden ve önemli ilişkileri olan köklü bir kuruluştur. Yaptıkları etkinliklere Suudi Kralı katılmaktadır.
Uluslararası ticareti iyi bilen çok dinamik bir ekibe sahip olduğumuzdan ve hedef kitlenizle buluşacağınıza emin olabilirsiniz.
















30 Ekim Salı Türk Hava Yolları ile Riyad’a uçuş
31 Ekim Çarşamba Otelde tam gün etkinlik ve iş görüşmeleri
01 Kasım Perşembe Katılımcılarımız tam gün ilgili firmalarla dış ortamlarda görüşmelere devam edebilir. Türkiye’ye dönüş
Önemli Not :
Etkinlik sonrası Cidde’ye gitmek isteyen misafirlerimiz için program yapılabilir.