Bu sigorta ile, deprem sonucu evinizde meydana gelebilecek maddi zararlar, poliçede belirtilen teminat tutarına kadar karşılanır. Bu sigorta, 1999 yılında çıkarılan 587 sayılı kanun hükmünde kararname ile yürürlüğe girmiş ve 2000 yılında Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından uygulanmaya başlanmıştır. Zorunlu deprem sigortası yaptırmak, hem yasal bir zorunluluk hem de deprem riski yüksek olan ülkemizde akıllıca bir tercihtir.

Doğru ısı yalıtımıyla yazın evinizi ve cebinizi serin tutun Doğru ısı yalıtımıyla yazın evinizi ve cebinizi serin tutun

Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmak için, TC kimlik numarası veya vergi numarası ve cep telefonu numarası gibi bilgileri girmeniz yeterlidir. Bu bilgileri Dijipol.com sitesine girerek, 35’ten fazla sigorta şirketinden anında teklif alabilir, teklifleri karşılaştırabilir ve size en uygun olanı online olarak satın alabilirsiniz. Dijipol.com, Türkiye’nin en güvenilir sigorta brokeri olan ÖzserNeo Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’nin markasıdır ve TR-GO güvenlik sertifikasına sahiptir. Dijipol.com ile, zorunlu trafik sigortası, kasko sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası, evcil hayvan sigortası ve daha birçok sigorta branşında da hizmet alabilirsiniz.

Zorunlu Deprem Sigortası Kaç Lira

Zorunlu Deprem Sigortası yaptırmak için, Dijipol.com sitesini ziyaret edebilir, 0850 433 0850 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilir veya size en yakın şubeye uğrayabilirsiniz. Dijipol.com, dijital sigortacılıkta size kolay, hızlı ve güvenli bir sigorta deneyimi sunar. Zorunlu Deprem Sigortası ile evinizi depreme karşı güvence altına alın, kendinizi ve sevdiklerinizi rahat ettirin. Dijipol.com, dijital sigortacılıkta öncü bir platform olup, Apple Store ve Google Play mağazalarından uygulamasını indirebilirsiniz.