İstanbul'a yeşil rengini veren Göktürk'te, her an ormanın içinde bir hayat Şehrin dışında huzur ve mutluluk dolu bir yaşam fırsatı sunan İCS Vivere, 6 katlı 2 blokta toplam 50 bağımsız bölümden oluşmakta. 24 adet 2+1, 22 adet 3+1 ve 4 adet 4+1 seçeneklerinin mevcut olduğu projedeki 7 daire kapılarını şahsi bahçelerine açarken, her an doğa ile buluşma fırsatıyla huzurlu bir yaşamın tam ortasındasın.

Ormanın kıyısında olmak yetmez, içinde yaşamak istiyorum derseniz; bahçe katındaki dairelerde size özel tasarlanmış bahçenizde, konforun doruklarındasınız. Çocuklarınızın ayaklarının toprağa basarak büyüyeceği, doğanın şefkatli kucağındasınız.

Trafiğe ve gürültüye ne kadar uzaksanız, şehir ruhuna da o kadar yakınsınız.

Şehrin gürültüsünün hayata dahil olmadığı ama her noktasına ulaşılabilir bir yerde, İCS Vivere'de şehir ruhunun bir parçasısınız...

İCS Vivere, sevdiklerinizle keyifli bir günün ardından stres ve yorgunluğunuzu atmak için açık havuz, kapalı / açık otopark, spor salonu gibi her türlü donatıyla birlikte nezih bir yaşam sunar.

Kartal Loft Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Kartal Loft Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

Konforun her detayının incelikle düşünüldüğü İCS Vivere'de adım atılan her alan huzur ve mutluluk kaynağıdır. İCS Vivere, hayat kalitesini en yüksek seviyeye çıkaran her türlü imkânla iç içedir: Kısaca "hayalleri hayata dönüştürür". Şehrin trafiğinden, gürültüsünden uzakta, aynı zamanda şehrin her noktasına ulaşılabilir bir hayat seni bekliyor.

İCS Yapı hakkında

İCS YAPI, 20 senelik yapı sektörü tecrübesiyle İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki projelerinden sonra Göktürk'te "kaliteli ve güvenli" yaşam ilkesiyle faaliyetlerine ağırlık vermiştir. Son 13 sene içerisinde toplam 12 ayrı projede 400 civarında elit konut imal etmiş, projeleri Göktürk'ün sayılı projeleri arasında yer almıştır. Kalite, güvenilirlik, hız ve modern yenilikçi anlayış çerçevesinde projelerini hayata geçiren İCS YAPI, tüm projelerinde yükselen bir yıldız olan Göktürk bölgesine yakışır, kaliteli ve saygın yaşam alanları oluşturmaya devam etmektedir.